11 yıldır CeBIT’te Turkcell 1 numara

11 yıldır CeBIT’te Turkcell 1 numara

 Turkcell, 11 yıldır ana sponsor olarak desteklediği, CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na bu yıl “Turkcell: 1 Numara” konseptiyle katılıyor. 7-12 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenecek CeBIT’te birçok ilk tanıtılacak

Türkiye’nin önde gelen GSM operatörlerinden Turkcell, ana sponsor olarak desteklediği, CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na, bu yıl “Turkcell: 1 Numara” konseptiyle katılıyor. CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’yla ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, “Konsepti belirlerken, mobil iletişimin hayatın her alanında olmasından yola çıktık. İşte, evde, arabada, sokakta kullanılan tüm uygulamaları, standımızda bu mekanları yaratarak ziyaretçilere tanıtmayı amaçladık. Fuarda ilklerimizin ve birinciliklerimizin altını çiziyoruz” dedi.

Turkcell, yeni teknolojileri dünyada ilk veya eş zamanlı sunmak için çalışıyor diye konuşan Öztürkler şöyle devam etti: “Standımızda, tüm müşterilerimizin yoğun olarak kullandıkları servislerimizin yanında, ilk kez fuarda tanıtacağımız yenilikçi teknolojileri de deneme fırsatı bulacağız. Geçtiğimiz yıl, fuara yüzde 40’ı profesyonel olmak üzere, 140 bin kişi katıldı. Bu sene bu sayıyı artırmak istiyoruz. Bu yıl, 7-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara 11 yıldır ana sponsor olan Turkcell, Bilişim Zirvesinin de ana sponsorluğunu üstlendiğini açıkladı. TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuar, 7. salondaki 1760 metrekarelik bir alanda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Pratik uygulama ve çözümler

TURKCELL bu yıl ürün ve hizmetlerini, “Ofis”, “Araç”, “Ev”, “Mobil Ofis”, “Eğlence”, “Sokak”, “3G”, “Telemetri” ve “gnçtrkcll CafÈ” sbaşlıkları altında tanıtacak. Turkcell’in bu 9 ana başlık altında 3G teknolojisi ve Hızlı Mobil İnternetten Mobil TV’ye, Sağlık Portalı’ndan İştePosta’ya, Mobil İmza’dan Telemetri uygulamalarına kadar tanıtacağı ürün ve hizmetler, Turkcell standına gelen tüm ziyaretçilere uygulamalı olarak anlatılacak. Turkcell standını ziyaret edenler, eğlence fırsatını da yakalayacak.

Fuar cepten takip edilecek

TURKCELL’in ilk defa uygulamaya geçireceği, cep telefonu üzerinden kullanılan “Fuar Arama Motoru” hizmetiyle ziyaretçiler, fuara katılan firmalar, salon, ürün ve sektörler hakkında arama yapacak. Uygulamanın içinde fuardan haberler, etkinlikler ve forum alanları hakkında bilgiler de yer alacak. Turkcell, fuarda “İş ve teknoloji Liderleri”, “Telekom’da Gelecekte Nereden Para Kazanacağız”, “Tüketici Gözüyle Telekom’da Rekabet” gibi konferanslara da katılacak.


Haberin kaynağı : http://www.korkmazhukuk.com
KORKMAZ HUKUK | AV.MUHİTTİN KORKMAZ