Bize 3 gol yetmez

Bize 3 gol yetmez

 Turkcell Süper Lig’de oynadığı dört maçta sekiz gol atan Beşiktaş forvetleri, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ı memnun edemedi. UEFA Kupası’nda Metalist Kharkiv (1-0) ve son Gaziantepspor (3-0) maçlarında kaçan gollere yanan Ertuğrul Sağlam, “İki maçı da çok daha farklı skorlarla kazanmalıydık” dedi. Gaziantepspor maçından sonra futbolcularıyla konuşan Sağlam şöyle dedi: “Galip gelmek çok güzel. Ancak sahadan çok daha farklı bir skorla ayrılmalıydık. Oynadığımız futbolun ve ortaya koyduğunuz mücadelenin hakkı bu sonuç değil. 2-0’dan sonra oyun disiplininden koptunuz ve ciddiyetsiz oynadınız. Unutmayın ki bu takımda kimsenin yeri garanti değil.” Öte yandan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Gaziantepspor maçının daha farklı skorla bitebileceğini dile getirerek, “Kırmızı karttan sonra oyunun şekli değişti. Daha çok pozisyon bulduk” dedi. Engin, lig şampiyonluğundan söz etmek için çok erken olduğunu da belirtti.




Kartal iyi yolda

BEŞİKTAŞ Genel Sekreteri Kenan Öner, bu yıl çok hırslı ve inançlı olduklarını söyledi. Kenan Öner, Gaziantepspor ile çok güzel bir maç yaptıklarını belirterek, “Çok gol kaçırdık. Gol rekoru kırabilirdik. Pozisyonlara girmek önemli. 3-0 gibi net bir sonuç aldık. Lige iyi başladık, iyi gidiyoruz. Skora yakışan bir futbol oynadık” diye konuştu.




Kartal revire döndü

GAZİANTEPSPOR’u yenerek liderliğe yükselen Beşiktaş, Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Gaziantepspor maçında forma giyen futbolcular koşu yaparken, diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Antrenmana sakat olan Holosko, Gökhan Zan, Aydın Karabulut ve Serdar Özkan katılmadı.

Haberin kaynağı : http://www.korkmazhukuk.com
KORKMAZ HUKUK | AV.MUHİTTİN KORKMAZ