Çok büyük

Çok büyük

 Avustralya’nın en büyük spor dergilerinden biri olan Alpha’nın Harry Kewell ile transferinden hemen sonra yaptığı röportaj Galatasaray’ın resmi internet sitesinde yayınlandı. Kewell söyleşide sözlerine şöyle başladı: “Evet, Galatasaray ve İstanbul. Burası gelip futbolumun keyfine bakabileceğim bir yer. Kulüp sağlımla ilgili kendilerinden istediğim her şeyi yerine getirdi. Futbol, aile ve kültür gibi bütün her şeyi ölçüp biçince benim için oldukça kolay bir karar oldu.” “Transferini garip bulan insanlara neler söylemek istersin?” şeklinde soruya “Galatasaray çok büyük bir camia, bu kadar basit. cevabını veren Kewell, şu ifadeleri kullandı”

40 YAŞIMA KADAR

“EURO 2008’i ilk dörtte bitiren Türk Milli Takımı’nın -ki rahatlıkla finale de çıkabilirlerdi- sekiz oyuncusu Galatasaray’dan. Ayrıca hepsi de as takımın oyuncusu değil. Türkiye’nin kazandığı iki maçta 5 Galatasaraylı futbolcu ilk 11’de sahaya çıktılar. Bir kulübün bu kadar çok oyuncusunu başarılı bir milli takıma vermesi oldukça ender görülen bir şey. Peşimden koşan diğer kulüplerle karşılaştırdığımda, geldiğim bu yerden çok memnunum.” Kewell, daha 29 yaşındasın, ne kadar futbol oynamayı düşünüyorsun?” sorusu üzerine de “40 yaşına kadar oynamayı düşünüyorum. Tabii ki Türkiye’de bu kadar kalmayacağım. Ancak orada olmak için bir çok nedenim var. Galatasaray’ın lig şampiyonluğu unvanını koruması ve Avrupa’da kazanması önceliklerim. Gittiğin her yerde kazanmak istersin ve benim Galatasaray’da olmamın sebebi de bu” ifadelerini kullandı.

ARAGONES DE BURADA

TECRÜBELİ futbolcu, Galatasaray’ı ikinci takımı olarak tutacak Avustralyalılar’ın bilmeleri gereken şeyleri, “Bu takımdan kaç kişinin milli takımda oynamalarını öğrenmeleri iyi bir başlangıç. Bunun yanında Avrupa şampiyonu İspanya’nın teknik direktörü Aragones Türkiye’de bir takım çalıştırıyor ve La Liga gol kralı Türkiye’de forma giyiyor” sözleriyle özetledi. Bu arada röportajda oyuculara Galatasaray ve yaptığı transferler hakkında da bilgi verildi.


Haberin kaynağı : http://www.korkmazhukuk.com
KORKMAZ HUKUK | AV.MUHİTTİN KORKMAZ