Alex de isyan etti

Alex de isyan etti

 Sonunda o da isyan  etti! Fenerbahçe kaptanı Alex De Souza, Turkcell Süper Lig’in ilk 3 haftasında kaybettikleri puanların çok fazla olduğunu belirterek, “Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla” dedi. Brezilyalı futbolcu, Turkcell Süper Lig’de geçen hafta Hacettepe karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası kendisine ait internet sitesi “www.alex10.com.br”de yaptığı değerlendirmede, “Turkcell Süper Lig’in üçüncü haftasında ikinci mağlubiyetimizi yaşadık. Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla. Bu 6 puanı bundan sonraki deplasman maçlarında kaybedemeyiz. Doğru, ligin başındayız, telafi edebiliriz. Ama bundan sonra daha fazla hata yapmamalıyız” şeklinde ifadeler kullandı.

TARAFTARA ÇAĞRI

BUGÜN oynanacak Gençlerbirliği maçına da değinen Brezilyalı futbolcu, taraftarlardan destek isterken, “Bizim için zor bir maç olacak. Arkadaşlarımızla sürekli konuştuk. Bu maçı kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Çünkü puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Rakibimize saygı duyuyoruz ama biz de Fenerbahçe’yiz. İstedikten sonra dünyada bile yenemeyeceğimiz takım olmadığına inanıyorum. Bu karşılaşmada taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak” dedi.




Fener taktik çalıştı

Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Luis Aragones yönetiminde, Samandıra’daki kamp merkezinde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda Sarı-Lacivertlilerin taktik çalışmalar yaptıkları bildirildi. Sarı-Lacivertlilerin, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından, pas çalışmaları ve dar alanda taktik antrenman ve şut çalışmaları yaptıkları kaydedildi. Bu arada şut çalışması sırasında Aragones’in, Mert Günok’un koruduğu kaleye çektiği ve 90 diye tabir edilen yerden gol olan şutunun, futbolcular tarafından alkışlandığı kaydedildi. Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada futbolcuların akşam saatlerinde tesislerde bir araya geldiği bildirildi.




Takımı toparla

Ve Fenerbahçe yönetiminin sabrı taştı! Ligde oynanan 3 karşılaşmada alınan 2 yenilgiden sonra Şampiyonlar Ligi’nde kötü başlangıç yapılması Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi. Özellikle Porto karşısında sergilenen futbol karşısında şaşkına dönen yönetim, Portekiz dönüşü uçakta teknik direktör Luis Aragones ile özel bir görüşme yaptı. “Sana güvenimiz tam. sakın bizi yanlış anlama” diye başlayan görüşmede, özellikle futbolcuların sahadaki isteksizliğine vurgu yapıldı.

BAŞARI SÖZÜ VERDİ

“BİR takımın elbette maç ya da maçlar kaybetmeye hakkı vardır ama isteksiz olmaya, mağlubiyeti peşinen kabul etmeye hakkı yoktur” diyen yöneticiler daha sonra Aragones’e şunları söyledi: “Bu takımı bir an önce toparlamalısın. 3 haftada 6 puanlık kayıp, inanılır gibi değil. Bizden yardım istersen de seve seve yaparız. Ancak bir an önce takımı toparlamalı ve camiamızı mutlu edecek sonuçlar almasın.” Yöneticilerin bu sözlerini sessizce dinleyen İspanyol teknik adam ise, sakatlıklardan yakındı. Sakatlıklar nedeniyle F.Bahçe’ye istediği futbolu oynamatamadığını belirten Aragones, “Düşünün Josico bile sakatlandı. Ama en kısa sürede arzulanan Fenerbahçe olacağız. Bunun sözünü verebilirim” dedi.

Haberin kaynağı : http://www.korkmazhukuk.com
KORKMAZ HUKUK | AV.MUHİTTİN KORKMAZ