Emre'nin annesini krize sokan hakaret!

Emre'nin annesini krize sokan hakaret!

Milli Takım kampını terk eden Emre mahkemeye gidiyor!

 

NTV’de yayınlanan 90 dakika programında Hıncal Uluç’un Emre Belözoğlu hakkındaki sözlerinin, futbolcunun annesinin tansiyonunun yükselmesine yol açtığı, apar topar hastaneye kaldırıldığı ileri sürüldü

Terim, dünkü basın toplantısında, bu konuda sitemde bulunarak, “Emre’nin annesi rahatsızlandı. Sizin yaptığınızdan dolayı. Şimdi izin verdim evine gitti. Bir gün sonra maçı olacak oyuncumun başına bu geliyor. Emre’nin sizin içinizden birine yaptığı hareket sonrası bakış açımı ben de değiştirdim. Eskiden gazeteci, medya mensubu diye genelliyordum. Bunun hatalı bir davranış olduğunu anladım. Baktım ki herkes gazeteci olmuyor, gazetecilik mesleğine duyduğum saygıdan dolayı bazılarını ayırt etmeye başladım” dedi.

Mahkemeye verecek

Emre de Uluç’a sözlerinden dolayı hakaret davası açacağını belirtti. Milli oyuncu, “Hıncal Uluç tarafından hakkımda hakaret sınırını aşan ithamlarda bulunulmuştur. Bu yapılan yorumlar karşısında tüm hukuki haklarımı kullanarak, Hıncal Uluç ve şahsımla ilgili bu tür yorumların yayınlanmasına izin veren kanal hakkında tazminat davası açacağım” diye konuştu.

İşte Uluç’un olay sözleri:

Bu oyuncu nasıl Milli Takım kaptanı oluyor anlamıyorum. Kendine ve takım arkadaşlarına saygısı olmayan karaktersiz biri. İsviçre maçında da gördük. Bunun liderlik vasfı yok. Son 5 yılının yüzde 80’ini sakatlıklarla geçiren ve maçı ancak 60 dakika oynayabilecekken 90 dakika oyunda kaldığı zaman hocasına teşekkür bile eden biri. Böyle karaktersiz birine ben karşıyım. Emre’den kaptan olmaz, lider olamaz. Türk gençlerinin önüne bunu lider diye koyamazsınız.

 


Haberin kaynağı : http://www.korkmazhukuk.com
KORKMAZ HUKUK | AV.MUHİTTİN KORKMAZ