Devler Belçika önünde

Devler Belçika önünde

2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası elemelerine Ukrayna galibiyetiyle başlayan A Milli Takım, C Grubu'nda 2. maçını bugün deplasmanda Belçika ile oynayacak. İki takım 15 yıl sonra karşı karşıya geliyor.

 

A Milli Basketbol Takımı, 2009 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki ikinci maçını bugün deplasmanda Belçika ile oynayacak. TSİ 21:00'de başlayacak mücadele NTVSpor'dan canlı olarak yayınlanacak. C Grubu'ndaki ilk maçında Ukrayna'yı 86-73 yenen Ay-Yıldızlılar'da hedef, 15 yıl aradan sonra karşı karşıya geleceği Belçika'yı da yenip 2'de 2 yapmak. Belçika C Grubu'ndaki ilk maçında Fransa'ya 82-63 yenilmişti.

SONRA Kİ RAKİP FRANSA

Belçika ile en son 1993 yılında Almanya'da yapılan Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde karşılaşan 12 Dev Adam rakibini 69- 59'luk skorla yenmişti. Rakibi ile bugüne dek 17 kez karşılaşan Ay-Yıldızlılar 10 galibiyet alırken 7 karşılaşmadan yenilgiyle ayrıldı. Türkiye, Belçika'dan sonra 10 Eylül'de İstanbul'da Fransa ile karşılaşacak. C Grubu'nda günün diğer maçı Ukrayna ile Fransa arasında oynanacak.

 


Haberin kaynağı : http://www.korkmazhukuk.com
KORKMAZ HUKUK | AV.MUHİTTİN KORKMAZ