Hakkını helal et ölüyoruz! KORKMAZ HUKUK | AV.MUHİTTİN KORKMAZ
 Ana sayfan Yap   Favorilerine Ekle   E-Posta   Tavsiye Et   İletişim 
Bugün : 16 Eylül 2024   
 
 
KORKMAZ HUKUK  | AV.MUHİTTİN KORKMAZ
 

ANASAYFA

YAZILAR

DOSYALAR

ÜYELER

FORUM

ANİMASYONLAR

RESİMLER

Z-DEFTERİ

İLANLAR
 
Forumdaki Son cevaplar : YAKILACAK ADAM..(demokrat) Feqiyé Teyran..(demokrat) Dewreşe Evdi..(demokrat) YA SENİNLE YA SENSİZ..(demokrat) VAR GİT BU AKŞAM..(demokrat) UNUTTUM İŞTE..(demokrat) SUÇ BENİM Mİ..(demokrat) SELAM OLSUN..(demokrat) PARA..(demokrat) O GECE SEN GİDİYORDUN..(demokrat)
Menü
ANA MENÜ
    Anasayfa
    dosyalar
    Yazilar
    Forum
    Üye olun!
    Sifremi unuttum!

HUKUK AĞACI
    KANUNLAR
    K.H.K.
    YÖNETMELİKLER
    MAKALELER
    MAHKEMELER
    HUKUK DİLEKÇELERİ
    AVUKATLIK HUKUKU
    AVUKAT HAKLARI MERKEZİ
    MAHKİM
    YAYINLAR

HUKUK DÜNYASINDAN HABERLER
    HUKUK HABER

AVUKATLAR
    AV.MUHİTTİN KORKMAZ

EXTRA MENÜ
    Ziyaretçi Defteri
    Haberler
    Flash Animasyon'lar
    Resim Galerisi
    Kadromuz
    Baglantilar
    Ilanlar
    Oyunlar
    Online Radio
 
Köşe Yazıları

mehmet altan

Neden Ergenekon Var?

Recep KORKMAZ

Dünüyle Bugünüyle Bizler

Ahmet Altan

Berfin...

Mamhosta



Demokrat


 
Döviz Kuru
Alış
1 EUR : 24.1540 YTL
1 USD : 33.8895 YTL
Satış
1 EUR : 24.3139 YTL
1 USD : 33.9506 YTL
 
Mini Sohbet
src="Bloklar/Chat/getir.asp" frameborder="0" width="100%" height="198">
 
Hakkını helal et ölüyoruz!

Hakkını helal et ölüyoruz!

Marmara'da meydana gelen Ro-Ro faciasından kurtulan kamyoncular dehşet anlarını anlattı...

 

Bandırma Limanı'ndan ayrıldıktan kısa süre sonra batan gemiden kurtulan kamyon şoförleri, korku dolu dakikaları anlattı.

Güven Karahan Devlet Hastanesi acil servisinde tedavisi yapılan Cevat Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bandırma'daki Etibor tesislerinden İstanbul'a kamyonla maden taşıdığını belirtti.

Şahan, geminin hareket etmesinden kısa süre sonra yemeğe oturduklarını ifade ederek, ''Yemeğe başladığımız sırada gemi önce sağa yattı, ardından sola doğru batmaya başladı. Şans eseri kurtulduk, Allah yüzümüze baktı'' dedi. 

Elleri titreyerek yaşadıklarını anlatan kamyon şoförü Battal Kocakaya ise ''Yemek masasına oturmuştuk. Bir anda deprem oluyor gibi bir şey oldu'' dedi.

Kocakaya, saat 23.16'da polisi aradıklarını, ulaşamayınca saat 23.21 sıralarında jandarmadan yardım istediklerini belirterek, durumu bildirdikten sonra herkesin kaçışmaya başladığını söyledi.

''Adeta can pazarı yaşanıyordu'' diyen Kocakaya, ''Daha sonra Sahil Güvenlik ekipleri bizi kurtardı. Şans eseri kurtulduk. Aynı firmadan 4 kişiydik biz kurtulduk, ama diğerleri hakkında bilgim yok'' diye konuştu. 

CAN YELEĞİ İSTEDİK, BİZE YAĞMURLUK VERDİLER

Bandırma Limanı'ndan ayrıldıktan kısa süre sonra batan gemiden kurtulan kamyon şoförü Kadir Kalın, geminin battığını görünce can yeleği istediklerini, ancak kendilerine yağmurluk verildiğini öne sürdü.

Bandırma Limanı'nda ''Hayat-N'' adlı Ro-Ro gemisinin battığı bölgedeki arama çalışmalarını endişeli bakışlarla izleyen Kalın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisi gibi kamyon şoförü olan amcası ile Balıkesir'in Bigadiç ilçesinden bor madeni yükledikleri kamyonlarıyla İstanbul'a gitmek üzere gemiye bindiklerini bildirdi.

Kalın, amcasının olay sırasında geminin üst bölümündeki kafeteryada çay içtiğini, kendisinin ise aşağıda kamyonunda olduğunu söyledi. Geminin, kapaklarının kapanmasının ardından yan yatmaya başladığını anlatan Kalın, şöyle konuştu:

''Halatlar serbest bırakılınca gemi bir sağ bir sol yaptı, o anda olanlar oldu. Millet feryat ediyordu o sırada ne Sahil Güvenlik geldi ne jandarma geldi. Sağ olsun limanın botlarını gönderdiler, bizleri öyle kurtardılar. Olay anının vahametini ancak yaşayan bilir. Bağıran, çağıran, salavat getiren, telefonla çoluk çocuğuyla helalleşen feryat eden insanlar vardı, Geminin battığını görünce can yeleği istedik, bize yağmurluk verdiler. Böyle bir şey var mı?''

-''BEN DE EŞİMLE HELALLEŞTİM''-

Kendisinin de kurtulamayacağı düşüncesiyle ilk aklına gelenin eşini arayarak helalleşmek olduğunu ifade eden Kalın, şunları söyledi:

''Ben de eşimi arayarak 'Hakkını helal et, biz gidiyoruz, çocuklara iyi bak' dedim. Hanım da 'sen ne diyorsun ya' diye bağırdı. Ben de 'Vallahi gidiyoruz. Annemi, babamı da ara, onlara da söyle, onlar da hakkını helal etsin' dedim. Biz kurtulduktan sonra çocuklar Bandırma Limanı'na geldiler.''

Konuşması sırasında zaman zaman gözleri dolan Kalın, kendisinin kurtulmasına rağmen amcasının kayıp olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Amcam da kamyonuyla gemideydi. Olaydan kısa süre önce kafeteryada onunla konuşmuştuk. Ben kurtuldum ama o gemiden çıkamadı. Akşamdan beri arama çalışmaları sürüyor. Ben de merakla amcamı bekliyorum. Amcamın hayatta olma ihtimali ne durumda bilemiyorum ama eşi ve çocukları da durumdan haberdar olup geldiler. Onlar da benim gibi endişeyle bekliyorlar.''

Bu arada, Bandırma Limanı'ndaki yürüyüş yolunda toplanan vatandaşların endişeli bekleyişleri sürüyor.


[ Ekleyen  (dengigeweri) | 16.09.2008 14:12:31 | Oy:  | Oy ver ]
( Yorumlar (0) | Okunma : 1373 | Bu haberi yazdır | Arkadaşına Gönder | )
 

Dil Seçimi
tr en de
( TR )
 
Üyelik
Kullanıcı Adı :
 
Şifre :
 
Hatırla :
 
   

» Yeni Kayıt !
» Şifremi Unuttum !
 
Anket
NİSAN DA TAVRINIZ??
EVET Mİ? (44 %)
HAYIR MI? (55 %)
(0 %)
(0 %)
(0 %)
9 - Katılım
( Sonuçlar )
 
İçerik
 Dosyalar : 0
 Yazılar : 288
 Haberler : 160
 Mp3'ler : 0
 Videolar : 1
 Animasyonlar : 0
 Resimler : 5
 Bağlantılar : 14
 
Takvim
« Ağu Eylül
Pz Sl Çs Cm Ct Pa
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Tarihte 16 Eylül günü 0 olay var, Detaylar..
 
Site sayacı
Bugün : 1
Dün : 2
Toplam : 54683
Sayfa izlenimi aldık..
 
2008 © Copyright NFBiLGiSAYAR
Website motorumuz © 2007 Aspsitem NFB
Bu sayfa: 0,38 saniyede yorumlandı.