Ürperten İzmir tesadüfü KORKMAZ HUKUK | AV.MUHİTTİN KORKMAZ
 Ana sayfan Yap   Favorilerine Ekle   E-Posta   Tavsiye Et   İletişim 
Bugün : 19 Eylül 2024   
 
 
KORKMAZ HUKUK  | AV.MUHİTTİN KORKMAZ
 

ANASAYFA

YAZILAR

DOSYALAR

ÜYELER

FORUM

ANİMASYONLAR

RESİMLER

Z-DEFTERİ

İLANLAR
 
Forumdaki Son cevaplar : YAKILACAK ADAM..(demokrat) Feqiyé Teyran..(demokrat) Dewreşe Evdi..(demokrat) YA SENİNLE YA SENSİZ..(demokrat) VAR GİT BU AKŞAM..(demokrat) UNUTTUM İŞTE..(demokrat) SUÇ BENİM Mİ..(demokrat) SELAM OLSUN..(demokrat) PARA..(demokrat) O GECE SEN GİDİYORDUN..(demokrat)
Menü
ANA MENÜ
    Anasayfa
    dosyalar
    Yazilar
    Forum
    Üye olun!
    Sifremi unuttum!

HUKUK AĞACI
    KANUNLAR
    K.H.K.
    YÖNETMELİKLER
    MAKALELER
    MAHKEMELER
    HUKUK DİLEKÇELERİ
    AVUKATLIK HUKUKU
    AVUKAT HAKLARI MERKEZİ
    MAHKİM
    YAYINLAR

HUKUK DÜNYASINDAN HABERLER
    HUKUK HABER

AVUKATLAR
    AV.MUHİTTİN KORKMAZ

EXTRA MENÜ
    Ziyaretçi Defteri
    Haberler
    Flash Animasyon'lar
    Resim Galerisi
    Kadromuz
    Baglantilar
    Ilanlar
    Oyunlar
    Online Radio
 
Köşe Yazıları

mehmet altan

Neden Ergenekon Var?

Recep KORKMAZ

Dünüyle Bugünüyle Bizler

Ahmet Altan

Berfin...

Mamhosta



Demokrat


 
Döviz Kuru
Alış
1 EUR : 23.7556 YTL
1 USD : 33.9766 YTL
Satış
1 EUR : 23.9129 YTL
1 USD : 34.0379 YTL
 
Mini Sohbet
src="Bloklar/Chat/getir.asp" frameborder="0" width="100%" height="198">
 
Ürperten İzmir tesadüfü

Ürperten İzmir tesadüfü

Dünyanın üç ayrı noktasında düşen uçaklarda hayatını kaybeden Türklerin ortak özelliği...

 

 

 

S on bir ayda düşen yolcu uçaklarında 313 kişi hayatını kaybetti. Her üç yolcu uçağında da ölen Türk vatandaşlarının İzmir'de yaşıyor olması dikkat çekti. 20 Ağustos’ta İspanya’da meydana gelen uçak kazasında, Aliağa Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği 2. Başkanı Mustafa Erdil’in içinde bulunduğu Spanair firmasına ait uçak kalkış sırasında düşmüş ve 154 kişi hayatını kaybetmişti. Bu olaydan 4 gün sonra, Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te Boeing 737 tipi yolcu uçağı kalkış sırasında düştü. Bu kazada da yine İzmirli olan ve Kırgızistan’da çocuklara Türkçe öğreten 68 yaşındaki Mehmet Şahin hayatını kaybetti.

Son felaket ise, Rusya'da meydana geldi. Moskova - Perm seferini yapan yolcu uçağı 88 kişiye mezar oldu. Düşen uçağın yolcularından Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası’na kayıtlı Levent Nuri Koçak (54) da hayatını kaybetti. Amerika’da dünyaya gelen ve ortaöğrenimini de burada tamamladıktan sonra Ankara’da yaşayan Koçak, evlendikten sonra İzmir’e yerleşti. İnşaat sektöründe Libya ve Türkmenistan’da uzun yıllar çalıştıktan sonra Ant İnşaat’a geçen Koçak, firmanın Perm’deki Sibirskaya Projesi’nin yöneticiliğini üstlendi.

Kısa süre önce hem tatil hem de üniversite sınavını kazanan oğlunun üniversite kaydı için Türkiye’ye gelen Koçak, daha sonra Moskova’ya döndü. Firmanın Moskova şantiyesinde kalan ve olay günü Perm’e gitmek için yola çıkan Koçak arkadaşlarıyla “daha çok görüşürüz" diyerek ayrılırken bu son yolcuğu oldu.

Ailesi yasta Koçak’ın ölümü üzerine tatil için Çeşme’de bulunan ailesi yasa boğuldu. Ailenin yakınları, cenaze için elçiliğin devreye girdiğini belirterek, “Acımız büyük, şu an sadece bekliyoruz" dedi. Koçak'ın mesai arkadaşları da gelen ölüm haberiyle büyük acı yaşadı.

Koçak'ın, tüm mesai arkadaşlarının büyük sevgi ve saygı duyduğu, sempatik, etrafına pozitif enerji saçan, teknik olarak da deneyimlerini etrafıyla her zaman paylaşan bir insan olduğu öğrenildi. Koçak'ın tatil için eşi ve iki çocuğuyla gittiği Çeşme'den tek başına döndüğü ve işe gitmek için uçağa bindiği belirtildi. Koçak'ın uçağa binmeden önce 'Daha çok görüşürüz' diyerek herkesle vedalaştığı belirtilirken, mesai arkadaşları "Uçağa yetişmek için apar topar yanımızdan ayrıldı. Dünyanın en iyi insanıydı. Hâlâ öldüğüne inanamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Rus uçaklarından korkardı

Koçak'ın oğlu Berkin Koçak, 5 yıldır yurt dışında çalışan babasının yılda sadece 2 kez Türkiye'ye gelebildiğini, ağustos başında yapmak istediği son tatilini ise işleri nedeniyle 3 defa ertelediğini belirtti. Koçak, tatilini tamamlayarak Rusya'ya dönmek isteyen babasının bindiği uçağın düştüğünü ve ölüm haberini aldıklarında buna inanmak istemediklerini dile getirdi. Babasıyla son olarak cuma gecesi konuştuklarını anlatan Koçak, "Bu sırada televizyonda bir uçak kazası haberi vardı. Bunun üzerine babam Rus uçaklarından çok korktuğunu söyledi. Cumartesi sabahı da yanımızdan ayrılarak uçakla Rusya'ya gitti. Şimdi onun cansız bedenini bekliyoruz. Cenazesinin Türkiye'ye getirilmesini istiyoruz" dedi.


[ Ekleyen  (dengigeweri) | 16.09.2008 14:09:33 | Oy:  | Oy ver ]
( Yorumlar (0) | Okunma : 987 | Bu haberi yazdır | Arkadaşına Gönder | )
 

Dil Seçimi
tr en de
( TR )
 
Üyelik
Kullanıcı Adı :
 
Şifre :
 
Hatırla :
 
   

» Yeni Kayıt !
» Şifremi Unuttum !
 
Anket
NİSAN DA TAVRINIZ??
EVET Mİ? (44 %)
HAYIR MI? (55 %)
(0 %)
(0 %)
(0 %)
9 - Katılım
( Sonuçlar )
 
İçerik
 Dosyalar : 0
 Yazılar : 288
 Haberler : 160
 Mp3'ler : 0
 Videolar : 1
 Animasyonlar : 0
 Resimler : 5
 Bağlantılar : 14
 
Takvim
« Ağu Eylül
Pz Sl Çs Cm Ct Pa
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Tarihte 19 Eylül günü 0 olay var, Detaylar..
 
Site sayacı
Bugün : 18
Dün : 4
Toplam : 54707
Sayfa izlenimi aldık..
 
2008 © Copyright NFBiLGiSAYAR
Website motorumuz © 2007 Aspsitem NFB
Bu sayfa: 0,43 saniyede yorumlandı.