Fenerbahçe'de hesaplar altüst oldu KORKMAZ HUKUK | AV.MUHİTTİN KORKMAZ
 Ana sayfan Yap   Favorilerine Ekle   E-Posta   Tavsiye Et   İletişim 
Bugün : 16 Eylül 2024   
 
 
KORKMAZ HUKUK  | AV.MUHİTTİN KORKMAZ
 

ANASAYFA

YAZILAR

DOSYALAR

ÜYELER

FORUM

ANİMASYONLAR

RESİMLER

Z-DEFTERİ

İLANLAR
 
Forumdaki Son cevaplar : YAKILACAK ADAM..(demokrat) Feqiyé Teyran..(demokrat) Dewreşe Evdi..(demokrat) YA SENİNLE YA SENSİZ..(demokrat) VAR GİT BU AKŞAM..(demokrat) UNUTTUM İŞTE..(demokrat) SUÇ BENİM Mİ..(demokrat) SELAM OLSUN..(demokrat) PARA..(demokrat) O GECE SEN GİDİYORDUN..(demokrat)
Menü
ANA MENÜ
    Anasayfa
    dosyalar
    Yazilar
    Forum
    Üye olun!
    Sifremi unuttum!

HUKUK AĞACI
    KANUNLAR
    K.H.K.
    YÖNETMELİKLER
    MAKALELER
    MAHKEMELER
    HUKUK DİLEKÇELERİ
    AVUKATLIK HUKUKU
    AVUKAT HAKLARI MERKEZİ
    MAHKİM
    YAYINLAR

HUKUK DÜNYASINDAN HABERLER
    HUKUK HABER

AVUKATLAR
    AV.MUHİTTİN KORKMAZ

EXTRA MENÜ
    Ziyaretçi Defteri
    Haberler
    Flash Animasyon'lar
    Resim Galerisi
    Kadromuz
    Baglantilar
    Ilanlar
    Oyunlar
    Online Radio
 
Köşe Yazıları

mehmet altan

Neden Ergenekon Var?

Recep KORKMAZ

Dünüyle Bugünüyle Bizler

Ahmet Altan

Berfin...

Mamhosta



Demokrat


 
Döviz Kuru
Alış
1 EUR : 24.1540 YTL
1 USD : 33.8895 YTL
Satış
1 EUR : 24.3139 YTL
1 USD : 33.9506 YTL
 
Mini Sohbet
src="Bloklar/Chat/getir.asp" frameborder="0" width="100%" height="198">
 
Fenerbahçe'de hesaplar altüst oldu

Fenerbahçe'de hesaplar altüst oldu

Porto maçı öncesi Fenerbahçe'de büyük sıkıntı yaşanıyor...

 

LiG BASKA AVRUPA BASKA

Ligde hayal kırıklığı yaşatmaya devam eden Fenerbahçe, geçmişe sünger çekerken, Şampiyonlar Ligi'nde yarin oynayacağı Porto maçına kilitlendi. Bu kulvarda, grubundaki açılışı Portekiz'de yapacak olan Sarı-Lacivertliler bir taşla iki kuş vurmak amacında. Eğer Fenerbahçe bu deplasmandan iyi bir skorla dönerse, hem gruba iyi bir başlangıç yapmış olacak hem de Hacettepe bozgununu unutturacak.

GÜVENLERİ TAM...

Başkan Aziz Yıldırım da önceki akşam yapılan ilk antrenmana giderek futbolcularına bu doğrultuda bir uyarı konuşması yaparken Porto karşılaşmasının önemine de dikkat çekti. Sarı-Lacivertli futbolcular da başarılı olacakları sözünü verdiler. Kaptan Alex, "Ligde ortaya koyduğumuz tabloyu savunacak ya da mazeret gösterecek halimiz yok ama Şampiyonlar Ligi başka olur. Kötü günleri atlatacağız" dedi..

İŞLER YOLUNA GİRECEK

Kaptan Alex de Souza, Porto deplasmanından kesinlikle iyi bir skorla döneceklerini iddia ederken, "Hedefimiz öncelikle gruptan çıkmak. Başlangıçlar çok önemlidir ve bunun bilincindeyiz" ifadesini kullandı. Bu arada otoriteler de Porto maçından başarılı bir skorla dönmesi halinde Fenerbahçe'nin ligde yaşadığı krizi atlatacağı ve işlerin yoluna gireceği görüşünü savundular.

EJDERHALAR ENDiŞELi

Fener ile oynayacakları maç öncesinde Porto'yu en fazla, ilk maç sendromu korkutuyor. Şampiyonlar Ligi'nde son 7 yıldır ilk maçta galibiyet alamayan Porto, son olarak 2001 yılında deplasmanda Rosenborg'u 2-1 yenmişti. Portekiz basını, Porto'nun psikolojik olarak maça hazırlandığını belirtti.

SAKATLAR İYİLEŞTİ

Sakat olan futbolcuları iyileşen ve tam kadro Fenerbahçe maçına hazır olan Porto'da teknik direktör Jesualdo Ferreira'nın, dizindeki sakatlığından 3 haftadır sahalardan uzak olan ancak, hafta içinde sorunsuz olarak takımla birlikte antrenmanlara çıkan Arjantinli forvet Mariano Gonzalez'i ilk 11'de oynatması bekleniyor.

PORTO SEFERi BUGÜN

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Porto ile yapacağı karşılaşma için bugün Portekiz'e gidecek. Dün yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdüren Sarı-Lacivertliler'de sakatlıkları süren Edu, Vederson, Semih ve Deivid idmana çıkamadı. Bu futbolcular yarınki maçta da yer alamayacak. Fenerbahçe son antrenmanını ise yarın maçın oynanacağı statta gerçekleştirecek.

HAKEM YiNE FRANSIZ

Fenerbahçe'nin yarın FC Porto ile oynayacağı karşılaşmanın hakemleri belli oldu. Est·dio do Dragao Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Bertrand Layec yönetecek. Layec'in yardımcılıklarını aynı ülkeden David Benech ve Michael Annonier yapacak. G.Saray'ın S.Bükreş, Milli Takım'ın Belçika maçlarını da Fransız hakemlerin yönettiğini hatırlatan otoriteler ise yarınki maçın hakemine de endişeyle bakıyor.

DEDE’NiN ZOR SINAVI

Şampiyonlar Ligi kapıya dayanırken, F.Bahçe'nin teknik direktörü Aragones, 40 yıllık meslek yaşamında belki de kendisi için en kritik sınava çıkacak. Kariyerinde sayısız başarılar bulunan ve bunlara en son İspanya Milli Takımı ile Avrupa şampiyonluğu ekleyen 70'lik hoca, F.Bahçe'de ise sıkıntılı günler yaşıyor ve konumu ciddi olarak tartışılıyor. Ligde 3 maçın ikisini kaybeden Luis Aragones, yarın Porto deplasmanında oynanacak karşılaşmada da benzer bir durumla karşılaşırsa koltuğu iyiden iyiye sarsılacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki bu ilk mücadeleyle, son derece kritik bir sınavdan geçecek olan İspanyol teknik adam, yine de sorunları aşacakları ve başarılı bir skorla Portekiz'den dönecekleri inancını taşıyor.

İNCE HESAPLAR YAPIYOR

Öte yandan Aragones, yarınki karşılaşma öncesi ince hesaplar yapıyor. Takımda birçok yıldız futbolcunun sakat olması nedeniyle sıkıntı yaşayan Aragones, Porto'nun hızını ilk yarım saatte kesmek ve daha sonra kontrataklarla rakip kalede gol aramak düşüncesinde. Porto'yu kasetlerden adeta ezberleyen Aragones gruba iyi başlayacaklarına inanıyor.

GOZLER EMRE’YE CEVRiLDi

Hacettepe maçında orta sahası adeta yol geçen hanı olan Fenerbahçe’de teknik kadro Porto maçında değişime gidiyor. Luis Aragones takıma, ligdeki Hacettepe karşılaşmasında dinlendirdiği Emre Belözoğlu’nu monte edecek. Ünlü çalıştırıcı, böylelikle orta sahadaki zaafa son vermeyi planlarken, kanatlarda da önlem almayı ve bu doğrultuda birtakım değişiklikler yapmayı planlıyor. Dede bu planlar içinde olurken Emre ise hazır olduğu mesajı verdi. Milli futbolcu, “Sakatlık sorunum yok. Bu maçın öneminin bilincindeyiz. Porto karşısında avantajlı bir skor alacağımıza ve gruba iyi başlangıç yapacağımıza inancımız tam. Fenerbahçe camiası merak etmesin, ligdeki olumsuz tablo buraya yansımayacaktır” dedi.

SAVUNMADA SIKINTI

Luis Aragones takımdaki eksiklere çare arıyor. Özellikle Edu’nun yokluğunu ciddi ölçüde hisseden İspanyol teknik adam, onun yerine oynattığı Yasin’den şu ana kadar beklediği verimi alamamanın sıkıntısını yaşıyor. Aragones bu nedenle yarın Porto önünde Lugano’nun partneri olarak Önder’i kullanabilir. Bu arada sağda Gökhan’ın sakat sakat oynaması, solda da Roberto Carlos-Uğur Boral’ın istediği performansa ulaşamaması, ünlü teknik adamın dertlerini katlıyor.

SAVAŞAN BİR TAKIM...

Savunmadaki sıkıntılar bir yana, ayrıca Porto karşısına savaşan bir orta saha sürmek isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, bir türlü istediği performansı alamadığı Uğur Boral-Colin Kazım ikilisini kesebileceğinin işaretlerini veriyor. Ünlü teknik adam, ön liberoda vatandaşı Josico’yu ise banko oynatma hesapları içinde. Aragones’in oynatacağına kesin gözüyle bakılan bir diğer isim ise son haftaların yükselen değeri Maldonado. Ancak Şilili futbolcunun taktik gereği kesilebileceği de vurgulanıyor.

FORVETTE GUiZA TEK BASINA

Sarı-Lacivertli takımda dertler bir değil... Kalecisinin morali bozuk, defansı sakatlarla dolu, orta sahası koridor gibi olan Kanarya’nın forvetine de nazar değdi. Hem Fenerbahçe hem de Milli Takım formasıyla üstün bir form yakalayan Semih Şentürk’ün yarın Porto karşısında oynamasına çok zor gözüyle bakılıyor. Doktorların bu raporu ise teknik kadronun canını fena halde sıkıyor. Aragones, bu futbolcusunu Portekiz’e götürmeyi ve bugün akşam maçın oynanacağı statta gerçekleştirilecek son antrenmanda durumunu bir kez daha test edip kararını ona göre vermeyi planlıyor.

PSİKOLOJİK BASKI!

Bu arada, Semih konusunda yönetimin oynaması yönünde telkinde bulunduğu, futbolcunun kararsız olduğu öne sürülürken doktorların buna karşı çıktığı iddia ediliyor. Gelişmeler merakla bekleniyor.

 


[ Ekleyen  (dengigeweri) | 16.09.2008 14:44:53 | Oy:  | Oy ver ]
( Yorumlar (0) | Okunma : 1321 | Bu haberi yazdır | Arkadaşına Gönder | )
 

Dil Seçimi
tr en de
( TR )
 
Üyelik
Kullanıcı Adı :
 
Şifre :
 
Hatırla :
 
   

» Yeni Kayıt !
» Şifremi Unuttum !
 
Anket
NİSAN DA TAVRINIZ??
EVET Mİ? (44 %)
HAYIR MI? (55 %)
(0 %)
(0 %)
(0 %)
9 - Katılım
( Sonuçlar )
 
İçerik
 Dosyalar : 0
 Yazılar : 288
 Haberler : 160
 Mp3'ler : 0
 Videolar : 1
 Animasyonlar : 0
 Resimler : 5
 Bağlantılar : 14
 
Takvim
« Ağu Eylül
Pz Sl Çs Cm Ct Pa
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Tarihte 16 Eylül günü 0 olay var, Detaylar..
 
Site sayacı
Bugün : 1
Dün : 2
Toplam : 54683
Sayfa izlenimi aldık..
 
2008 © Copyright NFBiLGiSAYAR
Website motorumuz © 2007 Aspsitem NFB
Bu sayfa: 0,26 saniyede yorumlandı.